HTML

2012 Böjt után 50-felé

Idén 50 éves leszek,voltam egy böjtös táborban,tettem magamnak fogadalmakat,terveket erre az évre.Szeretném napló szerűen közzé tenni a gondolataimat napi rendszerességgel.

Friss topikok

  • Cziczó Attila: pia, kaja, színház. böjti menü. (és a 15. előadás volt!) (2012.01.12. 08:27) 2012 Jan. 11.
  • St.B.50: @pályaudvarrendező: Persze miért ne,egyébként felbontottam egy üveg bort is,úszni akart a halacska... (2012.01.11. 22:47) 2012 Jan. 09.

Címkék

2012 Márc. 23.

2012.03.24. 01:00 St.B.50

Ma este,hirtelen felindulásból eltapostam egy csótányt,lehet,hogy jobb is így neki,de az is lehet,hogy nem.Mindenesetre rám fér egy tavaszi nagy takarítás.A tegnapi kúra jól sikerült,ma már egészségesebb szervezettel vehettem részt a délelőtti Énekes madár próbán.Az esti "Hamlet" bemutatónkon is teljesen rendben voltam.Ezúton is köszönöm a távgyógyítást. Az előadáson nem volt tömeg,volt még szabad hely,kevesen voltak.Konkrétan,Ildikó,a darab rendezője(aki megörökítette az előadást),Juci,a színház igazgatója,és egy bérletes néző volt ott.Még szerencse,hogy csak ketten játszottunk Lacival,így még mindig a nézők voltak többen.Azért általában ilyen helyzetben az előadást nem szokták megtartani.Mi is,gondolom csak azért,hogy lezárjuk a próbafolyamatot,és mert nem tudjuk mikor és hol játszhatjuk legközelebb.Meg ,hogy a gázsit felvehessük. Nincs bennem rossz érzés,(csak remélni merem,hogy a többiekben sincs)jók voltak a próbák,az előadás is jól sikerült,és remélem lesz még lehetőségünk játszani.Egyébként az én kedvenc gondolatom a művészetről Bulgakovtól  A Mester és Margarítában hangzik el: "..kézirat sohasem ég el..." Ezt színházra úgy fordítom,hogy minden igaz,hiteles,szakmán túli,vagy akár inneni,pillanat,ami megszületik egy próbán,az rögtön belekerül,valami,a Világot jobbító,nagy közös gyűjtő tégelybe.És ez nézők nélkül is megtörténik.Ezen pillanatok megszületését segíti,ha a színházcsinálást művészi kifejezőeszköznek tekintjük.   Szóval jól sikerült a mai napom is...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stb50.blog.hu/api/trackback/id/tr894336318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása