HTML

2012 Böjt után 50-felé

Idén 50 éves leszek,voltam egy böjtös táborban,tettem magamnak fogadalmakat,terveket erre az évre.Szeretném napló szerűen közzé tenni a gondolataimat napi rendszerességgel.

Friss topikok

  • Cziczó Attila: pia, kaja, színház. böjti menü. (és a 15. előadás volt!) (2012.01.12. 08:27) 2012 Jan. 11.
  • St.B.50: @pályaudvarrendező: Persze miért ne,egyébként felbontottam egy üveg bort is,úszni akart a halacska... (2012.01.11. 22:47) 2012 Jan. 09.

Címkék

2012 Jan. 26.

2012.01.26. 23:46 St.B.50

Mese próba,maradtam Budaörsön,ebéd a Kínainál,Makbett beugró próba és előadás.Nagyon kevés néző,Fater improvizál,jól csinálja.A nézőket is fellazítja,hogy bár kevesen vannak,de kiváltságosnak érezhetik magukat,mert tényleg aznapi az előadás.Fontos,hogy a drámát vitték, akiknek ez a dolguk,így aztán érvényes előadás kerekedett ki belőle. Most eszembe jutott Schütz Ila,volt szerencsém játszani vele. Egy vidéki hétköznapi előadásnál a sztároktól megilletődött közönség volt a nézőtéren. Süci bement egy kis monológra és látványosan belebakizott a szövegébe,majd a saját bakiját lereagálva elnevette magát,amolyan Sücisen.A közönség innentől kezdve embernek nézte,és szárnyra kapott az előadás,szárnyalt az addig hűvös közönséggel együtt.(fontosnak tartom megjegyezni,hogy az előadás az Éless Béla által alapított Budaörsi Játékszín produkciója volt,Sztankay István rendezésében 2000-ben).Utána megkérdeztem a művésznőt,hogy szándékosan bakizott-e,de Ő titokzatosan elkerülte a választ.Szerintem tudta mit csinál.....Rettegek Tóth Árpád szövegeitől (az Orfeumban) pedig csodálatosak,de nehezen tanulható.Tanulom,tanulom......

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stb50.blog.hu/api/trackback/id/tr443874757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása